Spor

Bursa’da Osmangazili kulaçlardan önemli başarı

BURSA (İGFA) – Atıcılar Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenen 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi 1.Vize ve 13+ Yaş Baraj Geçme Müsabakaları’na 4 ildeki 23 kulüpten toplam 463 sporcu katıldı.

Osmangazi Belediyespor Kulübü, 20’si kadın olmak üzere toplam 48 sporcu ile müsabakalarda mücadele etti. Serbest, kurbağalama, kelebek, sırtüstü ve karışık olmak üzere 5 farklı kategoride gerçekleştirilen müsabakalarda, Osmangazi Belediyespor’un genç kulaçları, yüzme sporunun geleceği adına adeta umut saçtı.

2012 yaş grubunda mücadele eden Osmangazi Belediyespor’dan 9 sporcu grup müsabakasına, 4 sporcu ise finallere katılmaya hakkı kazandı. Müsabakalarda 2011 yaş grubunda havuza giren 14 sporcu ise grup müsabakalarına katılırken, 5 sporcu da finallere katılma başarısı gösterdi. 13+ yaş grubunda boy gösteren 2 sporcu da Temmuz ve Ağustos ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Mehtap Ateş

1987 Balıkesir doğumlu. Balıkesir Üniversitesi Muhasebe mezunu. Yerel haber ve blog sitelerinde editörlük görevi üstlendi. Şu an gundemhaberioku.com'da editörlük hizmeti vermektedir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Denizli escort Alanya escort Kuşadası escort Marmaris escort Fethiye escort Muğla escort