Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuşuyor

Erdoğan’ın konuşmasından bazı satır başları şöyle:

“Kuruluş dönemimizden itibaren Gençlik Kollarımızda, Kadın Kollarımızda görev olan kardeşlerimiz bugün ilçe ve il dışı haklarımızda genel merkezimizde meclisimizde en üst düzey sorumluluklar üstleniyor.

Üye sayımızın sürekli artmasının arkasında bu tablonun çok önemli rolü vardır.

Tabii burada asıl olan üye sayısını kağıt üzerinde artırmak değil partimizin faaliyetlerine faal olarak dahil edebilmektir.

Bunu başardığımız da 84000000 vatandaşımızın her birine ulaşma dokunma ve gönlünü kazanmaya hedefimizi çok daha kolay bir şekilde hayata geçirebiliriz.

Biz yılın 365 günü insanımızda içeceğiz böyle olmak mecburiyetindeyiz.

Kuruluş dönemimizden itibaren Gençlik Kollarımızda, Kadın Kollarımızda görev olan kardeşlerimiz bugün ilçe ve il dışı haklarımızda genel merkezimizde meclisimizde en üst düzey sorumluluklar üstleniyor.

İlk haftasının İçinde bulunduğumuz 2022 senesi partimizin kuruluşunun üzerinden 21 yılı iktidara gelişimizin üzerinden 20 yılı geride bırakacağımız bir dönüm noktasıdır.

Partimizin son 10 yılındaki en önemli hedefin sembolü olarak 2023’ü belirtmiştik. Bir yıl sonra bu günlerde İnşallah 2023’e nasıl ulaştığımızı 2023 seçimlerini nasıl organize edeceğimizi konuşacağız.

Hiç şüphesiz yaşadığımız coğrafyada 1000 yıldır her günümüz her ayımız her yılımız zorlu bir mücadele ile geçmiştir. Bu süreçte kimi zaman geleceğimizi belirleyecek önem de kritik yol ayrımları ile karşı karşıya geldiğimizde olmuştur. Yaşadığımız şu döneminde böylesine kritik önemde olduğuna inanıyorum.

Artık bir asrının eşiğine geldiğimiz Cumhuriyetimiz döneminde defalarca karşılaştığımız defalarca yaşadığımız bir senaryo tekrar üzerimizde denenmek isteniyor.

Hiç uzağa gitmeye gerek yok. Sadece geçtiğimiz 8-9 yıl öncesi yaşananlara baktığımızda bile bu gerçeği görebiliriz.

AK Parti’nin milletimize en büyük hizmeti demokraside ve kalkınma altyapısında ülkemize sağladığı tarihi kazanımlar yanında işte bu oyuna meydan okumuş olmasıdır.

Gönül coğrafyamızın dört bir yanındaki yüz milyonlarca insanın samimi duasına nail olmayı bu mücadeleyi verme cesaretini sergilemeye ve daha önemlisi başarmaya borçluyuz.

Türkiye tüm mazlumları ve mağdurları kendi iradeleri ve gayretleri ile hak ve özgürlüklerine en ileri standartlarda kavuşabileceklerini kalkınma hamlelerini neticelendirebileceklerini göstermiştir.

Üstelik bu kararla da kalmadık şimdi çok büyük bir atılım Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden bir haline getirecek adımlar atıyoruz.

İlk defa 2011 yılında Türkiye hazır hedef 2023 diyerek ilan ettiğimizden beri yaşanan her hadisenin gerisinde işte bu kavga vardır.

Gezi olaylarından 17/25 Aralık çukur eylemlerinden 15 Temmuz’a kadar saldırı aynı gaye ile tertip edilmiştir.

Hamdolsun bugüne kadar bizi yolumuzdan döndürmeye muvaffak olamadılar. Elbette sıkıntılar yaşadık. Elbette bedeller ödedik. Ama büyük bir Türkiye trenini rayında ve rotasında tutmayı da başardık.”

Ayrıntılar geliyor…

Hibya Haber Ajansı

Mehtap Ateş

1987 Balıkesir doğumlu. Balıkesir Üniversitesi Muhasebe mezunu. Yerel haber ve blog sitelerinde editörlük görevi üstlendi. Şu an gundemhaberioku.com'da editörlük hizmeti vermektedir.
Başa dön tuşu
canlı casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -