Gündem

Halıcı: “Zamlar geri alınsın”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı H. Yalım Halıcı, Birleşik Kamu-İş Sendikası tarafından Isparta Garı önünde düzenlenen zamlar geri alınsın eylemine katıldı.

Eyleme katılan Başkan Halıcı yaptığı açıklamada, “Elektrik ve doğal gaza yapılan zamlar derhal geri çekilerek 2021 yılının tarifelerine geri dönülmesini, Ocak 2022 döneminde tahsil edilen yüzde 127’ye varan zamlı elektrik tüketim bedellerinin iade edilmesini, sanayi, ticarethane ve tarımsal sulamada yapılan zamların geri çekilmesini” istedi.

Elektriğin kamulaştırılması, zamların geri alınması ve enflasyon farkının aylık ödenmesi konuları başta olmak üzere düzenlenen Zamlar Geri Alınsın eylemini değerlendiren CHP Isparta İl Başkanı H. Yalım Halıcı; “Halkımızın taleplerini sosyal medyalarımızda, basında, TBMM’de kısaca her yerde dile getiriyoruz. Yapılan mazot, elektrik ve doğalgaz zamları nedeniyle vatandaşlarımız zor durumda. Ülkemizde ticaret ve tarım bitmiş durumda. Esnaf ve Çiftçiler kan ağlıyor ama iktidar insanları duymamazlıktan geliyor. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun zamlar geri çekilene kadar elektrik faturasını ödemeyeceği açıklamasının değerli olduğu düşünüyoruz. Bugün de Birleşik Kamu-İş Sendikası ile birlikte; zamlar geri alınsın, enflasyon farkı ödensin demek için meydanlardaydık. Halkımızın içinde bulunduğu durumu her zaman gündeme taşıyacağız ve yanlarında olacağız” dedi.
Hibya Haber Ajansı

Mehtap Ateş

1987 Balıkesir doğumlu. Balıkesir Üniversitesi Muhasebe mezunu. Yerel haber ve blog sitelerinde editörlük görevi üstlendi. Şu an gundemhaberioku.com'da editörlük hizmeti vermektedir.
Başa dön tuşu
canlı casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -