Gündem

Ihlamur

Ihlamur

7’den 70’e herkesin severek tükettiği çaylardan olan ıhlamur, lezzetinin yanı sıra faydalarıyla da dillerden düşmüyor. Daha çok kış aylarında tüketilen ıhlamur çayı sayesinde kendinizi çok daha dinç ve güçlü hissedebilirsiniz. Bağışıklık sistemini güçlendiren önemli çaylardan olan ıhlamur ile birçok hastalığınızdan da kurtulabilirsiniz.

Bitki çayları denilince akıllara ilk gelen seçeneklerden olan ıhlamur, kokusuyla da herkesi büyülüyor. Güzel tadının yanı sıra hoş kokusuyla da insanları mest ediyor. Vitamin açısından da oldukça zengin olan ıhlamur, antioksidan kaynağıdır.

Ihlamur Yararları Nedir, Nerede Bulunur?

Ihlamur çayını kilo vermek isteyen kişilerde rahatlıkla kullanabilir. Bedenen olduğu kadar ruh sağlığı açısından da oldukça etkilidir. Anksiyete problemi ile karşı karşıya olan kişilerin ıhlamur içmeleri tavsiye edilir. Öte yandan sakinleştirici özelliğinin de bulunmasından dolayı ıhlamur sıklıkla tükletilen çaylar arasında yer alır.

Ihlamur sayesinde gribe ve nezleye yakalanma olasılığınızda bir hayli azalır. Kan basıncına da etki eder ve böylelikle hipertansiyon gibi problemlerle de karşılaşmazsınız. Aktardan ile siz de ıhlamuru hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.
https://aktardan.com.tr

Mehtap Ateş

1987 Balıkesir doğumlu. Balıkesir Üniversitesi Muhasebe mezunu. Yerel haber ve blog sitelerinde editörlük görevi üstlendi. Şu an gundemhaberioku.com'da editörlük hizmeti vermektedir.
Başa dön tuşu
canlı casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -