Gündem

Manisa İtfaiyesi, Kahramanmaraş’ta çadır kentte hazır kıta

KAHRAMANMARAŞ (İGFA) – Kahramanmaraş merkezli depremin ardından evlerine giremeyen vatandaşlar için kentin çeşitli noktalarında çadır kentler kuruldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı bir ekip de, Kahramanmaraş’ta kurulan çadır kentte görevlendirildi.

Deprem bölgesinde görev yapacak olan personeli uğurlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, “Depremin ardından bölgede birçok noktada, vatandaşlarımızın barınması için çadır kentler kuruldu. Çadır kentlerdeki yangın risklerine karşı bir aracımızı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla, deprem bölgesine gönderiyoruz. Herhangi bir olumsuz duruma arkadaşlarımız hızla müdahale edecek” dedi.

Mehtap Ateş

1987 Balıkesir doğumlu. Balıkesir Üniversitesi Muhasebe mezunu. Yerel haber ve blog sitelerinde editörlük görevi üstlendi. Şu an gundemhaberioku.com'da editörlük hizmeti vermektedir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Denizli escort Alanya escort Kuşadası escort Marmaris escort Fethiye escort Muğla escort