Gündem

Postegro

Postegro

Sosyal medyanın popüler uygulaması olan instagram da bir hesap gizli ise görüntülenebilmesi için postegro uygulaması kullanılabilir.

Postegro Ne Sunuyor?

Profili gizli olan hesapların görüntülenmesi sağlanabiliyor. Özellikle postegro gibi uygulamalar bu özellikleri ile birçok talebi karşılıyor. Birden fazla hesap kullanılabilme özelliği bulunuyor.

Bunun yanı sıra postegro lili uygulaması basit ve sade bir ara yüz kullanıyor. Kullanım açısından kolaylık sağlıyor. Video oynatıcısı bulanan bir uygulamadır. Özellikle kullanışlı olması öne çıkıyor.

Hikayeler görüntülenmiş ise kayıt edilebiliyor. Özellikle postegro lili uygulamasında görüntülenen gönderiler kaydedilebilir.

Postegro Kullanımı

Öncelikle uygulama olarak mobilden kullanılabilir. Ya da internet sitesine girilebilir. Giriş yapıldıktan sonra bakılmak istenen profilin kullanıcı adı girilir. Ardından profile giriş yapılabilir. Özellikle web postegro gibi uygulamalar büyük avantaj sunuyor.

Gizli hesapların güvenilir olup olmadığını belirlemek için web postegro uygulaması profil içeriğini gözler önüne seriyor. Hikayelerin kayıt edilebilme özelliği bulunur. Bunun yanı sıra ara yüzünün sade olması ise kullanımı kolaylaştırıyor. Görüntülenen gönderilerin de kayıt etme özelliğinin olması dikkat çeken özelliklerden bir tanesidir.

Arama olarak detaylı bir araştırma yapılabilir. Geniş arama seçeneği bulunuyor. Uygulama içerisinde video oynatıcı bulunuyor. Video oynatıcının olmasıyla fazla zahmete girmeden video izlenebilir. Hesapları yer imlerine de ekleme özelliği vardır. Daha hızlı bir şekilde ulaşım sağlanabilir. Kullanıcı adı hatırlanmadığı zaman yer imlerinden bakılabilir. Gizli hesapların güvenilir olup olmadığını detaylı bir şekilde kullanıcıya gösteren bir uygulamadır.

Mehtap Ateş

1987 Balıkesir doğumlu. Balıkesir Üniversitesi Muhasebe mezunu. Yerel haber ve blog sitelerinde editörlük görevi üstlendi. Şu an gundemhaberioku.com'da editörlük hizmeti vermektedir.
Başa dön tuşu
canlı casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -