Gündem

ÇAK-TİM eğitimleri sürdürüyor

KOCAELİ (İGFA) – Çayırova Belediyesi’nin arama kurtarma ekibi, eğitim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketi sonrasında, afet bölgesinde yaptığı çalışmalarla takdir toplayan ve birçok canın kurtarılmasına vesile olan ÇAK -TİM, olası afetlere karşı donanımını arttırmaya devam ediyor.

ÇAK-TİM Ekip Lideri Hüseyin Narman, ekip üyeleri, MAG gönüllüleriyle birlikte yaklaşık 100 kişilik ekiple, Gebze Ballıkayalar’da birçok konuda eğitim aldı. ÇAK-TİM ekibinin gerçekleştirdiği ve oldukça verimli geçen eğitimlerde, gönüllüler olası afetlere karşı bilgilendi.

BİRÇOK KONUDA UYGULAMALI EĞİTİM

1 gece 2 gün süren eğitim kampı kapsamında ÇAK-TİM ekipleri; selde köprü geçişi, selde sedye taşıma, yüksek açılı iniş, ipler ve düğümler, arama kurtarma malzemeleri tanıtımı, telsiz kullanımı ve daha birçok konuda eğitim aldılar. ÇAK-TİM Ekip Lideri Narman, eğitimlerin oldukça verimli geçtiğini ve ÇAK TİM olarak her türlü zorlu göreve hazır olduklarını vurguladı.

Mehtap Ateş

1987 Balıkesir doğumlu. Balıkesir Üniversitesi Muhasebe mezunu. Yerel haber ve blog sitelerinde editörlük görevi üstlendi. Şu an gundemhaberioku.com'da editörlük hizmeti vermektedir.
Başa dön tuşu
canlı casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -