Sponsorlu Bağlantılar

Propazar Myform İş Elbiseleri ve Eks Eksed

Propazar Myform İş Elbiseleri ve Eks Eksed

“Myform” üç nesildir iş elbiseleri üreten tecrübeli bir markadır. Ülkemizde birçok alanda kullanılan iş elbiseleri de bu markaya aittir. Myfrom hem kaliteli hem de alanında uzman bir firmadır. Tercih edilmesinin en büyük nedeni ise oldukça uzun yıllara dayanan tecrübesidir.

Konforlu, rahat, esnek ve her bütçeye uygun ürünleriyle müşteri memnuniyetine önem veren firmanın halen tercih edilmesi bu başarısı sayesindedir. Kalite ve başarı asla tesadüf değildir. iş kıyafetleri bizlerin hayatında oldukça özel ve önemlidir.

Myform iş elbiseleri geçmişte olduğu gibi günümüzde de gelişen teknolojiye ayak uydurup çeşitlerini arttırmıştır. Myform ürünleri şu şekildedir;

  • Genel iş elbiseleri; iş pantolonları, iş montu, iş yelekleri, iş gömlekleri, iş kabanları, iş önlükleri, iş tulumları, iş takımları, polar iş elbiseleri, bere, iş şapkası, shoftshell iş elbiseleri, iş yağmurlukları
  • Sektörel iş elbiseleri; elektrikçi kıyafetleri, mühendis kıyafetleri, özel güvenlik iş elbiseleri, temizlikçi kıyafetleri, aşçı iş kıyafetleri, soğuk hava iş kıyafetleri
  • Takım ürünler
  • Koruyucu teknik giysiler; alev almaz ürünler olarak belirlenen bu ürünler tehlikeli işler yapanlar için oldukça önemlidir.

Güvenlik görevlisi, kurum ürünleri, üniformalar ve bunun gibi birçok ürünü ” myform ” markası üzerinden online temin edebilirsiniz.

Tehlikeli Mesafelerde Çalışanlar İçin EKS

Eks (Emniyet Kemer Sanayi) tehlikeli mesafelerde çalışan kişilere güvenli ortam sunmak için kurulmuş bir şirkettir. Yurt içi ve yurt dışı alanında hizmet veren firma güvenliği ön planda tutmaktadır. Eks eksed iş sağlığı ve güvenliği için birçok ürünleriyle Ankara ‘da başladığı serüvene başarı adımlarıyla yol almış, kaliteli ürün sunan tüm işletme ve kurumlarda tercih edilen bir markadır.

Eks ürünleri şu şekildedir;

  • Emniyet Kemerleri; düşüş durdurma kemeri inşaatlarda, elektrik ve tehlikeli işlerde yükseklikten korumak amacıyla üretilmiştir.
  • Lanyard ve şok emiciler
  • Geri sarımlı düşüş durdurucular; tamamen kurtarma amacıyla yapılmış bir iş güvenliği ürünüdür.
  • Halatlar
  • Tripod ve kurtarma vinçleri
  • Güvenlik ağları
  • Yaşam hatları

Güvenlik hayatımızın en önemli safhalarında bize yardımcı olur. Tehlikeli işlerde çalışıyorsanız, önlem almak amacıyla eks ürünlerini tercih ediniz. Eks ürünlerini güvenle tercih edebileceğiniz iş kıyafetleri ve emniyet ürünleri sitemizden tedarik edebilirsiniz.

 

Mehtap Ateş

1987 Balıkesir doğumlu. Balıkesir Üniversitesi Muhasebe mezunu. Yerel haber ve blog sitelerinde editörlük görevi üstlendi. Şu an gundemhaberioku.com'da editörlük hizmeti vermektedir.
Başa dön tuşu
canlı casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -