Spor

TOFAŞ 2024 Youth BCL’de yarı finalde

MACARİSTAN (İGFA) – Youth Basketball Champions League (Youth BCL) 2023-2024 sezonu turnuvasının üçüncü gününde TOFAŞ U18 Genç Takımı, C Grubu’ndaki ikinci maçında Almanya temsilcisi Porsche BBA Ludwigsbug ile kozlarını paylaştı. Macaristan’ın Debrecen şehrinde gerçekleştirilen turnuvaya 88-63’lük BK Opava galibiyetiyle başlayan Caner Topaloğlu yönetimindeki Mavi Yeşilliler, Olah Gabor Arena’da oynanan karşılaşmada Ludwigsbug’u da 80-76’lık skorla yenerek 2’de 2 yaptı.

Porsche BBA Ludwigsburg karşısında TOFAŞ’ta Ömer Alp Engin 21 sayı; Enes Akman ve Efe Postel 19’ar sayıyla oynarken; Emirhan Serbest 10 sayı-10 ribaund-2 blok ile double-double yaptı.

Bu sonuçla C Grubu lideri olarak adını son 4’e yazrıdan TOFAŞ U18 Genç Takımı, yarı finalde D Grubu birincisi Galatasaray ile eşleşti. TOFAŞ ile Galatasaray arasındaki yarı final mücadelesi 5 Nisan Cuma günü Türkiye saatiyle 22.00’de başlayacak ve Basketbol Şampiyonlar Ligi’nin resmi YouTube kanalından canlı yayınlanacak.

Mehtap Ateş

1987 Balıkesir doğumlu. Balıkesir Üniversitesi Muhasebe mezunu. Yerel haber ve blog sitelerinde editörlük görevi üstlendi. Şu an gundemhaberioku.com'da editörlük hizmeti vermektedir.
Başa dön tuşu
canlı casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -