Gündem

Zeynep Bastık vefa borcunu ödedi

İSTANBUL (İGFA) – Bugüne kadar çıkardığı şarkılarla kendine farklı bir kitle yaratan Zeynep Bastık çok konuşulacak bir işbirliğine imza attı. Bastık, prodüktör Çağrı Telkıvıran’ın Türkçe pop müziğin en önemli isimlerini bir araya getirdiği proje albümüne konuk oldu. İkili “Sen Sandım” adlı şarkıda düet yaptı. Albümün üçüncü single’ı olarak yayınlanan “Sen Sandım”ın söz ve bestesi Çağrı Telkıvıran’a ait.

Zeynep Bastık’ın geniş kitlelere ulaşmasını sağlayan 2019’da çıkardığı “Her Yerde Sen” adlı şarkısı da Çağrı Telkıvıran imzalıydı. Bastık, bir anlamda vefa borcunu da ödeyerek albümde yer aldı.

R&B ve pop tınılarının sentezlendiği sound’uyla tam bir yaz şarkısı olan “Sen Sandım” için Zeynep Bastık’ın Urla’daki çiftlik evinde klip çekildi.

Hypers yönetmeni Mali Ergin imzalı klipte Çağrı Telkıvıran’ın yaptığı bir yanlış sonucu Zeynep Bastık’tan özür dilemesi ve af süreci komik bir dille anlatılıyor. Klibi çekerken çok eğlendiklerini söyleyen ikili gülerek “Biz zaten gerçek hayatta da hep böyleyiz” dedi.

Çağrı Telkıvıran’ın ilk olarak Ege Çubukçu, ardından Simge ve şimdi de Zeynep Bastık şarkılarıyla merak uyandıran projesinin bir sonraki şarkısı ve sanatçısı merakla bekleniyor. Sürprizlerle dolu albümden yeni single’lar art arda yayınlanmaya devam edecek.

Mehtap Ateş

1987 Balıkesir doğumlu. Balıkesir Üniversitesi Muhasebe mezunu. Yerel haber ve blog sitelerinde editörlük görevi üstlendi. Şu an gundemhaberioku.com'da editörlük hizmeti vermektedir.
Başa dön tuşu
canlı casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -