Gündem

Yeni Trend Saç Sitilin ile Büyüle

Yeni Trend Saç Sitilin ile Büyüle

 

Afrika halkının ortaya çıkarmış olduğu ve tüm dünyayı etkisi altına alan Afrika örgüsü son derece kullanışlı olması nedeniyle oldukça fazla talep gören bir model olarak karşımıza çıkıyor. Kullanışlılığının yanı sıra sıra dışı görünümü ile görenleri hayran bırakan bir model olarak bilinen bu örgü, kadın erkek herkesin favori saç modeli olmayı başardı.

Her türlü saç uzunluğunda başarılı sonuçların alındığı bu model, saça zarar vermediği ve herhangi bir kimyasal işlem içermediği için saçı koruyucu özelliği ile de dikkat çekiyor. Uzun müddet kullanılabilir olması nedeniyle saça uygulanacak olan işlemleri durduran bu model sayesinde saçlar gerekli dinlenmeyi almış ve yenilenmiş oluyor. Afrika örgüsü Marjinal Stüdyo tarafından saça uygulandığında kusursuz bir sonuç elde ediliyor.

Dalgalı Saçların Yeni Sırrı

 

Kıvır kıvır ve hacim dolu saçlara sahip olmak isteyenlerin yeni trendi halini almış olan Afro dalgası kusursuz güzelliğini ön plana çıkarmak isteyenler için ideal tercih olacaktır. Sıradan perma işlemlerinin yanı sıra pek çok avantajı barındıran bu işlem uzun müddet kullanılabilir olması nedeniyle de oldukça fazla ilgi görüyor.

Usta ellerde Afro dalgası ile şekillenen saçlarınız bu bakımı hak ediyor. Spor veya klasik her tarza oldukça fazla uyum sağlayabilen bu model uygun fiyat aralıkları sayesinde de mutluluk veriyor. İşinde profesyonel çalışan bir ekipten bu işlemi yaptırarak uzun müddet havalı saçlarınız ile etrafınızdakileri büyülemeyi başarabilirsiniz.

Mehtap Ateş

1987 Balıkesir doğumlu. Balıkesir Üniversitesi Muhasebe mezunu. Yerel haber ve blog sitelerinde editörlük görevi üstlendi. Şu an gundemhaberioku.com'da editörlük hizmeti vermektedir.
Başa dön tuşu
canlı casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -