Gündem

Ziraat Bankkart, Bursa Büyükşehir'i rahat geçti

AXA Sigorta Efeler Ligi 2022-2023 voleybol sezonu başlarken, Bursa Büyükşehir Belediyespor ilk maçında deplasmanda Ziraat Bankkart’a 3-0 mağlup oldu.

ANKARA (İGFA) – Geride kalan sezonu şampiyon olarak tamamlayan Ziraat Bankkart, Başkent Voleybol Salonu’nda Bursa Büyükşehir Belediyespor’la karşılaştı.Deplasman ekibi ilk 2 sette üstünlüğe yaklaşmasına karşın istediği sonuca ulaşamadı. Karşılaşmanın ilk setinde 3 kez set sayısı fırsatını değerlendiremeyen Bursa Büyükşehir Belediyespor, rakibinin 28-26’lık üstünlüğüne engel olamadı.

İkinci setin büyük bölümünde skor üstünlüğünü koruyan, 24-23’lük avantajı da yakalayan Bursa Büyükşehir Belediyespor, bu seti de 26-24 kaybetti. Üçüncü sete de etkili başlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor, ilerleyen bölümde üstünlüğü kaptırdı. Bu sette de rakibinin 25-21’lik üstünlüğüne engel olamayan Bursa Büyükşehir Belediyespor, maçtan 3-0 mağlup ayrıldı.

Mehtap Ateş

1987 Balıkesir doğumlu. Balıkesir Üniversitesi Muhasebe mezunu. Yerel haber ve blog sitelerinde editörlük görevi üstlendi. Şu an gundemhaberioku.com'da editörlük hizmeti vermektedir.
Başa dön tuşu
canlı casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -