Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
0%
Bitcoin
0,00 USDT
eth
ETH
0%
Ethereum
0,00 USDT
bch
BCH
0%
Bitcoin Cash
0,00 USDT
xrp
XRP
0%
Ripple
0,00 USDT
ltc
LTC
0%
Litecoin
0,00 USDT
bnb
BNB
0%
Binance Coin
0,00 USDT
sol
SOL
0%
Solana
0,00 USDT
avax
AVAX
0%
Avalanche
0,00 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kayseri Büyükşehir’den bilim dünyasına destek

Kayseri Büyükşehir’den bilim dünyasına destek

featured
service

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Kapadokya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi’nde ‘Kayseri Büyükşehir Belediyesi Uluçınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezinden Hizmet Alan Yaşlıların Sağlık Durumları ve Organ Bağışına Yönelik Tutumları’ başlıklı çalışma için merkezde araştırma yapılmasına imkân tanıdı.

HİZMETİN HER TÜRÜ BÜYÜKŞEHİR’DE

Hizmetin her türü ile çalışmalarını sürdüren ve tüm kurum, kuruluşları ile vatandaşlara hizmet etmek ve şehre katkı sağlamak için gayret gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği hizmetlerle kimi zaman bilimsel araştırma ve makalelere konu olurken, kimi zaman da araştırmacı akademisyenlerin de taleplerini geri çevirmeyerek bünyesindeki kurum ve kuruluşlar aracılığı ile destek oluyor. Bu doğrultuda, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi’nde araştırma yapılmasına izin verilirken, gerçekleştirilen araştırma sonuçları da Kapadokya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi’ne konu olarak bilime ve vatandaşlara katkı sağladı.

ARAŞTIRMA SONUCUNDA YAŞLI YAŞAM MERKEZLERİNİN ARTIRILMASININ FAYDALI OLACAĞI BELİRTİLDİ

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. İskender Gün ile Erciyes Üniversitesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Uzman Diyetisyen Elif Alp tarafından yapılan araştırmada, yaşlı yaşam merkezlerinin sayısının arttırılmasının bireylerin sosyalleşmesine katkı sağlayacağı sonucuna da ulaşıldı.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gündem Haberi Oku ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -