Bursa Yıldırım’da Başkan Yılmaz minik sporcularla buluştu

BURSA (İGFA) – Spora ve sporcuya önem veren çalışmalar gerçekleştirmeye gayret ettiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, yerel belediye olarak ilçeede spor yapmayan çocuğun kalmaması açısından tüm Yıldırım’a hizmet verecek projeleri ortaya koyduklarını söyledi.

Başkan Yılmaz, kış ve yaz spor okulları ile çocuklara ulaşmaya çalıştıklarını ifade ederek, “Bununla da yetinmiyoruz yeni spor tesisleri açmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gençlerimizden gelen yoğun talep üzerine ilçemize 2 yeni spor sahası daha kazandırıyoruz. Bir spor kenti olarak Yıldırım’ı daha ileriye taşımak adına elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi.

Bu sayfanın içeriğini kopyalayamazsınız

Betturkey Giriş - Beinwon - Beinwon - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Sahabet giriş - Casibom giriş - Sekabet giriş - Tipobet giriş - Fixbet giriş - Fitcas giriş - Tipobet - Tipobet -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber -