Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
0.97%
Bitcoin
106.156,06 USDT
eth
ETH
2.04%
Ethereum
2.451,83 USDT
bch
BCH
-1.23%
Bitcoin Cash
456,13 USDT
xrp
XRP
2.01%
Ripple
2,19 USDT
ltc
LTC
-0.33%
Litecoin
84,70 USDT
bnb
BNB
0.83%
Binance Coin
643,92 USDT
sol
SOL
1.72%
Solana
145,80 USDT
avax
AVAX
1.24%
Avalanche
18,24 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Dilovası’nda kentsel dönüşüm 651 konutla başladı

Dilovası’nda kentsel dönüşüm 651 konutla başladı

featured
service

KOCAELİ (İGFA) – Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı adına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kamulaştırma çalışmalarını yaptığı Dilovası Tavşancıl Kentsel Dönüşüm ve Gelişim alanında ilk konut projesinin temelleri atılmaya başlandı. Yeni Dilovası’nın ilk etap konutları olan 651 konut, 12 dükkan ve bir cami inşaatının ihalesini 665 milyon 665 bin liraya alan Endam Yapı A.Ş., çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında ihalesi yapılan ve 12 Ekim’de sözleşmesi imzalanarak yer teslimi yapılan konut ihalesini alan Endam Yapı A.Ş, deprem bölgesine gönderilen iş makineleri nedeniyle çalışmalarını bir süre durmuştu. İş makinelerinin geri gelmesi ile Tavşancıl’daki 20 bloktan oluşan projenin çalışmaları hızlandı. 488,41 hektar alanın 24,6 hektarında yapılacak yeni Dilovası’nın 1. etap konutları 650 günde tamamlanarak teslim edilecek.

MODERN DİLOVASI KURULUYOR

Başlatılan 651 konutlu kentsel dönüşüm planı hakkında açıklamalarda bulunan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “İlçemizde Mimar Sinan Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallelerimizin bazı alanlarını kapsayan çalışma ile tehlike arz eden, sanayi içerisinde kalan ve yaşam koşulları olumsuz etkilenen konutların kentsel dönüşüm çerçevesinde taşınması için çalışmalarımız Tavşancıl’da ki TOKİ projesi ile start aldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ve Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz’in öncülüğünde başlatılan Tavşancıl Kentsel Dönüşüm ve Gelişim alanında ilk etapta yapılacak 651 konutla iki mahallemizde ki bazı evlerin buralara taşınarak modern Dilovası’nın ilk adımlarını atmış olacağız. İlerleyen süreçte de yapılacak yeni konut projeleriyle de daha yaşanılabilir, ferah, sosyal donatıları olan yaşam alanlarını oluşturarak “Yükselen Şehir Dilovası” için çalışacağız” dedi.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gündem Haberi Oku ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -