900 üründe fiyatlarını sabitledi

ANKARA (İGFA) – Ramazan ayı dolayısıyla kampanya yapan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri’nin marketlerinde satışı devam eden pirinç, nohut, fasulye, mercimek, ayçiçek yağı, peçete ve kâğıt havlu gibi temizlik ürünlerini içeren yaklaşık 900 ürün çeşidinde ay boyunca fiyat artırımı yapılmayacağı duyuruldu.

Kooperatiften yapılan açıklamada, “Tarım Kredi Kooperatif Market olarak toplumsal dayanışmanın ve yardımlaşmanın arttığı, bolluk ve bereket ayı olan Ramazan’da vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla Temel Gıda ve Temizlik ürünlerinde fiyatlarımızı sabitliyoruz. Düzenlenecek kampanya ile marketlerimizde satışı devam eden pirinç, nohut, fasulye, mercimek, ayçiçek yağı, salça, zeytin, çay, şeker, ESK’ya ait et ürünleri gibi temel gıda ürünleri ile deterjan, sabun çeşitleri, peçete ve kâğıt havlu gibi temizlik ürünlerini içeren yaklaşık 900 ürün çeşidinde Ramazan ayı boyunca fiyat artırımı yapılmayacaktır” ifadeleri yer aldı.

Bu sayfanın içeriğini kopyalayamazsınız

Betturkey Giriş - Beinwon - Beinwon - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Sahabet giriş - Casibom giriş - Sekabet giriş - Tipobet giriş - Fixbet giriş - Fitcas giriş - Tipobet - Tipobet -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber -