Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
-0.80%
Bitcoin
112.062,02 USDT
eth
ETH
-0.44%
Ethereum
4.179,56 USDT
bch
BCH
-1.64%
Bitcoin Cash
557,52 USDT
xrp
XRP
-0.24%
Ripple
2,85 USDT
ltc
LTC
0.28%
Litecoin
106,43 USDT
bnb
BNB
2.60%
Binance Coin
1.017,90 USDT
sol
SOL
-2.38%
Solana
215,62 USDT
avax
AVAX
2.69%
Avalanche
33,70 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Türk Polis Teşkilatı Ata’nın huzurunda

Türk Polis Teşkilatı Ata’nın huzurunda

featured
service

ANKARA (İGFA) – Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve beraberindeki heyet, Türk Polis Teşkilatı’nın 178’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret etti.

Aslanlı Yol’dan yürüyerek mozoleye çelenk bırakarak saygı duruşunda bulunan heyet, daha sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne geçerek buradaki Anıtkabir Özel Defterini imzaladı.

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, 10 Nisan dolayısıyla yayımladığı yazılı mesajında, Emniyet Teşkilatı’nın vatan ve bayrak aşkıyla, aziz milletine duyduğu sadakatle, Cumhuriyetimizin 100. yılında da “güven ve huzurun” teminatı olmaya devam etmekte ve yeni hedeflere kararlılıkla yürüdüğünün altını çizdi.

Türk Polis Teşkilatı olarak terör, uyuşturucu ve organize suçlarla mücadele, genel asayişin ve trafik düzeninin sağlanması ve suçu önleyici tedbirlerin alınması noktasında çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürürken, doğal afetler sonrasında da arama – kurtarma faaliyetleri, hayatın normale dönmesi ve asayiş ortamının sağlanmasında da sahada büyük bir gayret ortaya koyduklarını vurgulayan Aktaş, “Cumhuriyetimizin 100. yılında, şan ve şerefle dolu iki asra yaklaşan mazisinin gururunu taşıyan Teşkilatımızın 178. yılı kutlu olsun” dedi.”

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gündem Haberi Oku ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Pulibet Giriş - Amgbahis - Risebet - Risebet - megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Etrobet - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Kastamonu Haber - Nazlım Cafe - Kuranda Evrim - Havadis - İqos - Meyve Özleri -