Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
0%
Bitcoin
0,00 USDT
eth
ETH
0%
Ethereum
0,00 USDT
bch
BCH
0%
Bitcoin Cash
0,00 USDT
xrp
XRP
0%
Ripple
0,00 USDT
ltc
LTC
0%
Litecoin
0,00 USDT
bnb
BNB
0%
Binance Coin
0,00 USDT
sol
SOL
0%
Solana
0,00 USDT
avax
AVAX
0%
Avalanche
0,00 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Enfield’tan Bornova’ya ziyaret

Enfield’tan Bornova’ya ziyaret

featured
service

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Londra Enfield Belediye Başkanı Ali Bakır’ı makamında ağırladı. Samimi geçen görüşmede belediyelerin yaptıkları çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunulurken, yeni yıl pastası kesilerek dostluk mesajları verildi.

Belediye bürokratlarının da katıldığı ziyarette, Enfield’ın Türk Belediye Başkanı Bakır, İngiltere’de yerel yönetimlerin işleyişi ve  yönetim anlayışı  hakkında bilgi verdi. Hizmet verdikleri alanlar, gelir ve giderleri gibi bir çok konuda açıklama yapan Bakır, çalışmaları hakkında kendisine yöneltilen soruları da yanıtladı. Enfield’ın, 500 bin kayıtlı 500 binde kayıtsız olmak üzere bir milyon nüfuslu bir şehir olduğunu söyleyen Başkan Ali Bakır, “Türkiye’ye çok sık geliyorum. Yaptığınız çalışmaları ilgiyle izledim. Bugün sizinle deneyimlerimizi paylaşma fırsatı yakaladığımız için mutlu oldum. Başarılarınızın devamını dilerim” dedi. 

Başkan İduğ projelerini anlattı

Bornova Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeleri anlatan Başkan Mustafa İduğ, ileriye dönük yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında  bilgi verdi. Başkan İduğ, araç satın alma modeli, Dijital Sınıf ve Altın Bilezik gibi projeleri paylaşarak tasarruf tedbirleri kapsamında kaynağı kendi içinde çalışmalarla hizmet verdiklerini ifade etti. Tecrübelerini paylaşmaktan mutluluk duyduğunu da dile getiren Başkan İduğ, “Yurt dışında biz Türkleri başarı ile temsil ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sizlerle tecrübelerimizi paylaşmak ve yapılabilecek çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunmak çok gurur verici” diye konuştu. 

Hibya Haber Ajansı

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.
Giriş Yap

Gündem Haberi Oku ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -