Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
-1.53%
Bitcoin
105.729,35 USDT
eth
ETH
-3.34%
Ethereum
2.409,79 USDT
bch
BCH
-1.02%
Bitcoin Cash
502,33 USDT
xrp
XRP
-2.80%
Ripple
2,18 USDT
ltc
LTC
-3.43%
Litecoin
83,25 USDT
bnb
BNB
-1.78%
Binance Coin
646,44 USDT
sol
SOL
-4.76%
Solana
147,40 USDT
avax
AVAX
-4.63%
Avalanche
17,10 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Merck Türkiye’de üst düzey atama

Merck Türkiye’de üst düzey atama

featured
service

Merck Türkiye’de Strateji, Operasyon ve İş Mükemmeliyeti Direktörü olan Aydan Dinçer, Şubat ayı itibariyle Onkoloji Terapötik Alan Direktörlüğü pozisyonuna atandı.

2018 yılında Merck Onkoloji ekibine Kıdemli Ürün Müdürü olarak katılan Aydan Dinçer, Onkoloji alanındaki tüm stratejik ve operasyonel pazarlama faaliyetlerini başarıyla yürüttü. 2019 yılında Onkoloji Pazarlama Müdürlüğü görevine atandı. Bu dönemde onkoloji tedavi alanında yaptığı yeni strateji ve re-lansman çalışmalarıyla birlikte, yeni ürün lansmanı çalışmalarını da başarıyla yönetti. 

Sn. Dinçer, Ocak 2021 tarihinden bu yana yürüttüğü Strateji, Operasyon ve İş Mükemmeliyeti Direktörlüğü görevinde ise, şirketin iş mükemmelliyeti alanındaki stratejik projelerinin başarıyla hayata geçirilmesi ve optimizasyonundan sorumlu oldu. 

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamlayan Aydan Dinçer, 2003-2005 yılları arasında Siemens Business Services’de çalıştı. 2005 yılından itibaren kariyerine ilaç sektöründe devam etti. 2005-2018 yılları arasında sırasıyla Fresenius Kabi ve Novartis firmalarında çalışmış olan Dinçer; Nefroloji, Parenteral Beslenme, Transplantasyon ve Nadir Hastalıklar alanlarında Ürün Tanıtım Uzmanlığı, Ürün Müdürlüğü ve AMAC Bölgesi’nden sorumlu Kıdemli Ürün Müdürlüğü görevlerini yürüttü. Aydan Dinçer’in toplamda 18 yıllık satış-pazarlama tecrübesi bulunuyor.

Merck, güçlü, başarılı, sorumluluk alan, cesur kadın liderleri desteklemek ve yetiştirmek amacıyla, “Women In Leadership” (Kadın Liderler) programını global olarak uyguluyor. 

Şirkette benimsenen ve uygulanan “Liderlik Davranışları Programı”nda ise, Merck çalışanlarının iş dünyasının değişen şartlarını ve ihtiyaçlarını iyi bilen, bilinçli kararlar veren, bu kararların sorumluluğunu üstlenen ve ekipleriyle ortak hedefler doğrultusunda çalışan profesyoneller olarak gelişimi sağlanıyor.


Hibya Haber Ajansı

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.
Giriş Yap

Gündem Haberi Oku ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -