Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
1.29%
Bitcoin
107.390,30 USDT
eth
ETH
-0.90%
Ethereum
2.419,54 USDT
bch
BCH
7.06%
Bitcoin Cash
484,68 USDT
xrp
XRP
-0.24%
Ripple
2,18 USDT
ltc
LTC
-0.32%
Litecoin
84,58 USDT
bnb
BNB
0.42%
Binance Coin
645,88 USDT
sol
SOL
-0.85%
Solana
143,76 USDT
avax
AVAX
-3.25%
Avalanche
17,56 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bursa Mustafakemalpaşa’da Başkan’dan icraatler canlı yayın

Bursa Mustafakemalpaşa’da Başkan’dan icraatler canlı yayın

featured
service

BURSA (İGFA) – Bursa’da Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, sosyal medya üzerinden açtığı canlı yayınla 1,5 saat ilçe halkına samimi bir şekilde açıklamalarda bulundu.

“Bu makam çözüm makamı” diyerek sözlerine başlayan Başkan Kanar, ilçenin 50 yıllık altyapı sorununa hançer vurarak, ilçede büyük bir projeye başladıklarını belirterek, “Vebalimiz var yapmak zorundayız” diyerek altyapı, kanalizasyon ve yağmur suyu altyapısının hızlı ilerlemeler katettiğini vatandaşlarla paylaştı.

Başkan Kanar, Güllüce Mahallesi’nde 400 dönüm alanı istihdam için Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne tahsis ederken, ilçenin çehresini tam anlamıyla değiştirmek, sadece ilçenin merkezi konumunun Adnan Menderes Meydanı olarak kalmaması gelişmesi için 600 metrekarelik Kaymakamlık Lojmanını Mustafakemalpaşa Belediyesine takas yöntemiyle kazandırdığını kaydetti.

“NİYET HAYIRLI OLUNCA AKIBET HAYIRLI OLUYOR”

“Doğup büyüdüğüm hayat bulduğum şehri geliştirmek benim asli görevim, benim vebalim, niyet hayırlı oluna akıbet hayırlı oluyor” diyenBaşkan Kanar, Mustafakemalpaşa’ya çalışmak için gelen herkesin konforlu ortamlarda kalması gerektiğini belirterek, Osmanlı Parkı’nın yanında bulunan 5 bin 500 metrekare alanı, hâkimlere savcılara, memurlara lojman olarak ilçeye kazandırdıklarını açıkladı.

Kanar, 76 dönüm arazi üzerine kurulu Millet Bahçesi’nin karşısında bulunan alanı Huzurevi ve Rehberlik Araştırma Merkezi olacağının müjdesini verdi.

Her fırsatta gençlerle bir araya gelerek, gençlerin fikir ve önerilerine önem vererek, ilçedeki gençlere büyük bir yatırımla Gençlik Merkezi’ni hediye ettiklerini ifade eden Başkan Kanar, ‘Makamın asıl sahipleri’ olarak nitelendirdiği gençlere seslenerek, “Kültür, sanat, altyapı üstyapı hepsi sizlerin geleceği için özellikle ilçemizin doğal güzelliklerini tarihi değerlerini sizlere miras bırakıyoruz. Yaptığımız tüm çalışmalar sizler, sizlerin geleceği için” dedi.

Türkiye’de rol model olarak kabul edilen, Bursa’nın en büyük yeşil alanına sahip Mustafakemalpaşa’ya hizmet ve yenilik getiren Başkan Kanar, icraatların ve yatırımların hız kesmeden devam edeceğini, Mustafakemalpaşa’nın 5 yılda 100 yıllık hizmet göreceğini sözlerine ekledi.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gündem Haberi Oku ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -