Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
-0.16%
Bitcoin
116.369,66 USDT
eth
ETH
5.57%
Ethereum
4.040,85 USDT
bch
BCH
1.79%
Bitcoin Cash
587,96 USDT
xrp
XRP
7.22%
Ripple
3,27 USDT
ltc
LTC
2.75%
Litecoin
124,40 USDT
bnb
BNB
1.86%
Binance Coin
792,53 USDT
sol
SOL
4.61%
Solana
177,67 USDT
avax
AVAX
4.92%
Avalanche
23,65 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Bursa’da engelli bireyler hedefe odaklandı

Bursa’da engelli bireyler hedefe odaklandı

featured
service

BURSA (İGFA) – Büyükşehir Belediyesi ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında’ farkındalık oluşturacak çalışmalarına bir yenisini daha eklendi.

Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen Dart Turnuvası, renkli görüntülere sahne oldu. Acemler BUSKİ Spor Tesisleri’ndeki etkinliğe; Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fethi Yıldız, özel gereksinimli çocuklar ve aileleri katıldı. Çekişmeli geçen maçlar sonucunda, turnuvaya katılan tüm sporcular madalya ile ödüllendirildi.

Özel sporculara madalyalarını takan Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fethi Yıldız, engelli bireylerin her zaman yanında olduklarını ve onların hayatlarını kolaylaştırmak için çalıştıklarını söyledi. Spordan kültüre kadar hayatın her alanında engelli bireylerin yer almasına önem verdiklerini ifade eden Yıldız, turnuvada mücadele eden tüm sporcuları tebrik etti.

Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Bursa Temsilcisi Nihat Demir de Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla her yıl 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla gerçekleştirdikleri organizasyona katılımın her yıl artmasının sevindirici olduğunu kaydetti. Bursa’nın dart konusunda Türkiye’nin lokomotif şehirlerinden biri olduğunu dile getiren Demir, “Güzel organizasyon oluyor. Katılanların hepsi, bedensel ve fiziksel engelli sporcularımız. Engel grubunu ayırmadan hep beraber oynuyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür ediyoruz. Engelleri aşmak adına hep birlikte çalışıyoruz. O anlamda da güzel etkinlik oluyor. Dart, engelli çocuklar için çok faydalı, özellikle içinde matematik de olduğu için dikkat ve motivasyonu sağlıyor” dedi.

Ailelerin de izlediği yarışmada hedefi 12’den vurmak için mücadele eden engelliler, sporun engel tanımadığını gözler önüne serdi.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gündem Haberi Oku ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış - Kuranda Evrim - Havadis -