Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
2.63%
Bitcoin
107.829,29 USDT
eth
ETH
0.72%
Ethereum
2.439,21 USDT
bch
BCH
4.35%
Bitcoin Cash
481,00 USDT
xrp
XRP
1.52%
Ripple
2,21 USDT
ltc
LTC
1.37%
Litecoin
85,24 USDT
bnb
BNB
1.13%
Binance Coin
647,40 USDT
sol
SOL
2.23%
Solana
147,24 USDT
avax
AVAX
0.04%
Avalanche
18,08 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Bursalı’dan Türkmenistan’a dev makine hamlesi

Bursalı’dan Türkmenistan’a dev makine hamlesi

featured
service

BURSA (İGFA) – Türkmenistan’daki fabrikasında çalışmalarına ara vermeden devam eden Bursalı ülkeye 200 tır makine parkuru göndererek, çalışmalarını hızlandırdı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Bursalı İcra Kurulu Başkanı Alper Bursalı, Türkmenistan’da yabancı ortaklı ilk havlu üretim tesisini kurarak bir ilke imza attıklarını söyledi. Bursalı, küresel büyüme yolculuğunda emin adımlarla yol almaya devam ettiklerini belirterek, “Dünya ticaretinde yaşanan zorluklara rağmen Bursalı olarak küresel büyüme yolculuğumuza hızla devam ediyoruz. Bu kapsamda Türkmenistan’da faaliyetlerimizi verimli hale getirme kararı aldık ve odağımıza ülkedeki yatırımımızı aldık. Tesisimize 22.5 milyon dolarlık ürün gönderdik. Yerli ve milli üretime verdiğimiz önem doğrultusunda Türkmenistan’a 200 tır makine ekipmanı gitti. En kısa sürede Türkmenistan’da da Bursalı rüzgarını estireceğiz” dedi.

TÜRKMENİSTAN’DA DA YENİLİKÇİ ÇALIŞMALARA YÖN VERECEĞİZ

Sürekli geliştirdikleri ürün ve hizmetleriyle de fark yarattıklarına dikkat çeken Bursalı, yenilikçi çalışmaları ile sektöre yön verdiklerini söyledi.Türkiye’nin Tekstil Sektöründeki Bakanlık Onaylı ilk ve tek Ar-Ge ve Tasarım Merkezi’ne sahip olduklarını ifade eden Bursalı, “Sektörümüzün küreseldeki en büyük oyuncularından biri haline gelen firmamız, yenilikçi ve dönüşüm odaklı yapısı sayesinde küresel düzeyde önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Hep bir adım önde olmak adına son teknolojiyi yakından takip ediyor, son teknoloji ile ürünlerimizi üretiyoruz. Sıradanlığın dışına çıkarak rakiplerimizden her zaman önde olmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkmenistan’da da yenilikçi çalışmalarımızla tekstil sektörüne yön vereceğiz” diye konuştu.

Burada 100.000 metrekarelik kapalı alanda yeni üretim modelleri geliştirmeyi hedeflediklerini dile getiren Bursalı, fabrikalarında öncelikle iplik üretim ve büküm tesisi ile kumaş ve iplik boyahanenin faaliyete başlayacağını ve ikinci fazda havlu dokuma tesisi ile konfeksiyon tesisi de faaliyete alınacağını kaydetti.

Bu arada Bursalı’nın Türkmenistan’daki fabrikasında yıllık 12 bin ton iplik üretim büküm ve boya kapasitesi ile yıllık 10 bin ton havlu dokuma ve konfeksiyon kapasitesi olacak ve burada yaklaşık 1000 kişilik yeni istihdam sağlanacak.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gündem Haberi Oku ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -