Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
1.26%
Bitcoin
107.817,81 USDT
eth
ETH
0.73%
Ethereum
2.469,49 USDT
bch
BCH
1.91%
Bitcoin Cash
482,75 USDT
xrp
XRP
0.49%
Ripple
2,19 USDT
ltc
LTC
0.25%
Litecoin
85,07 USDT
bnb
BNB
0.53%
Binance Coin
648,29 USDT
sol
SOL
-0.09%
Solana
145,77 USDT
avax
AVAX
-2.52%
Avalanche
17,72 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Düzce’de Tarım Akademisi’nde örnek iş birliği

Düzce’de Tarım Akademisi’nde örnek iş birliği

featured
service

Alparslan Efe DEMİR/DÜZCE HABERÖZEL TV (DÜZCE İGFA)
Tarım öğrencilerine uygulama alanı sağlayacak çalışmayı kapsayan ve Düzce Belediyesi ile Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan “Tarım Akademisi İş Birliği Protokolü” yürürlüğe girdi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün öncülüğünde hazırlanan “Modern Tarım” çalışmaları, Mergiç Mahallesi’nde bulunan 121 dönümlük alanın “Tarımsal Kalkınma Merkezi” olarak düzenlenmesi ile başlamıştı. Alanda dezavantajlı kadınların istihdam edilmesi ve Tıbbi Aromatik bitkilerin yetiştirilmesi devam ederken tarım sektörüne destek sağlanması ve genç çiftçilerin teşvik edilmesi konusunda bugün önemli bir mesafe kat edildi. Düzce Valisi Cevdet Atay ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü huzurunda Düzce Belediyesi ve Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü için hazırlanan “Tarımsal İş Birliği Protokolü”nün imzaları atıldı.

TARIM BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN UYGULAMA ALANI

Düzce’de bünyesinde Tarım Bölümü de barındıran İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin 121 dönümlük “Tarımsal Kalkınma Merkezi”nden faydalanması amacıyla hazırlanan protokol kapsamında öğrenciler ilk etapta 3 yıl boyunca uygulamalı eğitim alma fırsatı bulacak. Protokole taraf olan Düzce Belediyesi, Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile BELTUR A.Ş. protokolde yer alan yükümlülükleri kapsamında öğrencilerin tarımsal faaliyetlerle uğraşmasını ve hasat edilen ürünlerin pazarlanması konusunda destek sağlayacak.

“GENÇ ÇİFTÇİLER BİZİ STRATEJİK ALANDA ÖNE TAŞIYACAK”

Düzce Valiliği’nde, Vali Cevdet Atay, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç ile Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Beytullah Yılmaz’ın katıldığı imza töreninde taraflar protokol gereklerini yerine getirmek üzere çalışmaların hızla başlayacağını belirtti.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gündem Haberi Oku ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -