Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
1.54%
Bitcoin
106.540,06 USDT
eth
ETH
2.45%
Ethereum
2.457,57 USDT
bch
BCH
3.06%
Bitcoin Cash
472,57 USDT
xrp
XRP
1.68%
Ripple
2,19 USDT
ltc
LTC
0.64%
Litecoin
85,04 USDT
bnb
BNB
0.79%
Binance Coin
644,78 USDT
sol
SOL
2.06%
Solana
146,20 USDT
avax
AVAX
0.96%
Avalanche
18,23 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. GDO’suz Pamuk A.Ş.’nin ağı güçleniyor

GDO’suz Pamuk A.Ş.’nin ağı güçleniyor

featured
service

İZMİR (İGFA) – GMO Free Turkish Cotton Markasının tanıtımının yapılması amacıyla GDO’suz Pamuk A.Ş., İzmir Ticaret Borsası, Ulusal Pamuk Konseyi, İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği ve Ege İhracatçı Birlikleri iş birliğinde, tüm pamuk sektör paydaşlarının katılımıyla lansman toplantısı gerçekleştirildi. “GMO FREE Turkish Cotton” projesi ile ülkemiz pamuklarının ve pamuktan üretilen asıl ve yan ürünlerimizin markalaşması ve sürdürülebilir pamuk üretiminin desteklenmesi hedefleniyor.

Açılış KonuşmalarınıGDO’suz Pamuk A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Barış Kocagöz, Orta Anadolu Satış, Pazarlama, Ürge, Arge, Sürdürülebilirlik ve Operasyon Direktörü Sedef Uncu Akı ve Söktaş İplik Müdürü Akif Değirmendere’nin gerçekleştirdiği lansman kapsamında “GDO’suz Türk Pamuğu Markasının Türk Tekstili ve Pamuk Üretimi için Önemi” ve “Sürdürülebilir Marka ve Üretimde GDO’suz Pamuğun Yeri” konulu iki oturum gerçekleştirildi.

İzmir Ticaret Borsası, Ulusal Pamuk Konseyi ve İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği’nin iş birliği ile GMO FREE Turkish Cotton ibaresinin Garanti Markasının olarak tescil edildiğini ve markayı yönetmek için GDO’suz Pamuk A.Ş.’nin kurularak tüm sistemin Türk tekstil ve konfeksiyon ürünlerinde bu sürdürülebilir markayı taşımaya hazır hale getirildiğini belirten Barış Kocagöz, “Bu değerli projeyi alıp ürünlerine marka yapmayı görev bilen ve aldıkları bayrağı Türk tekstili adına en iyi noktalara taşıyacaklarına inandığımız Orta Anadolu Tekstil ve Söktaş Tekstil’i kurumum ve ülkem adına tebrik ediyorum. Gösterdikleri öncülük ülkemiz tekstil sanayisinin lider kuruluşlarından beklenen öncülüktür.” dedi.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gündem Haberi Oku ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -