Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
0.80%
Bitcoin
117.476,30 USDT
eth
ETH
8.28%
Ethereum
4.220,11 USDT
bch
BCH
1.42%
Bitcoin Cash
589,88 USDT
xrp
XRP
0.72%
Ripple
3,33 USDT
ltc
LTC
3.86%
Litecoin
125,32 USDT
bnb
BNB
3.71%
Binance Coin
817,28 USDT
sol
SOL
3.22%
Solana
182,33 USDT
avax
AVAX
5.11%
Avalanche
24,72 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. İzmir Narlıdere’nin borçlarına kritik hamle!

İzmir Narlıdere’nin borçlarına kritik hamle!

featured
service

İZMİR (İGFA) –Narlıdere Belediyesi’nin Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Atatürk Kültür Merkezi içinde yer Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’in başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında belediyenin vergi ve SGK borçlarının yapılandırılması konusunda yapılan çalışmalar paylaşıldı.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, ilgili kanundan faydalanarak yaptıkları yapılandırma ile belediyenin SGK ve vergi borçlarından yaklaşık 100 milyon TL tasarruf edeceğini dile getirdi.

Vergi ve SGK borçları için aldıkları yapılandırma kararının belediyenin geleceğini ilgilendirdiğini ifade eden Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Yıllar öncesinden gelen vergi ve sigorta borçlarımızı yapılandırmak için gerekli başvuruları yaptık. Yapılandırma ile birlikte borçlarımızdan yaklaşık 100 milyon TL indirim yapılacak. Yıllar içinde gelirimiz arttıkça borcun ödenmesi daha da kolaylaşacak. Borcumuzun ilk taksitini ödedik. Biz bu borçların ödenmesinin belediyemiz için oldukça önemli olduğunu düşünüyoruz. Görevde olduğumuz sürece bize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz. Aylardır bu konuda emek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gündem Haberi Oku ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış - Kuranda Evrim - Havadis -