Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
-0.16%
Bitcoin
116.369,66 USDT
eth
ETH
5.57%
Ethereum
4.040,85 USDT
bch
BCH
1.79%
Bitcoin Cash
587,96 USDT
xrp
XRP
7.22%
Ripple
3,27 USDT
ltc
LTC
2.75%
Litecoin
124,40 USDT
bnb
BNB
1.86%
Binance Coin
792,53 USDT
sol
SOL
4.61%
Solana
177,67 USDT
avax
AVAX
4.92%
Avalanche
23,65 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kayseri Melikgazi’den Gültepe’ye 3 proje birden

Kayseri Melikgazi’den Gültepe’ye 3 proje birden

featured
service

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Melikgazi’yi daha da güçlendirecek fiziki yatırımları bir bir tamamlamaya çalıştıklarını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi Belediyesi olarak, ilçemiz için elimizden ne geliyorsa tüm imkânlarımızla hizmetlerimizi sürdürüyoruz. İlçemizde el birliğiyle çalışmaya, projeler üretmeye devam ediyoruz. Elimizden geldiğince hizmet etmek için yoğun mesai içiresinde çalışıyoruz. Gelişen ve artan nüfusa yönelik olarak ihtiyaçlarda artmaktadır. Gültepe Mahallemizde bulunan camimiz çok eskimişti. Statik açıdan sorunları olan altında bazı eski metruk halde dükkanların olduğu bir yerdi.

Biz bu caminin yerine daha nitelikli bir cami, Kur’an Kursu ve Aile Sağlığı Merkezi yapacağız. 7 hekimli kapasiteye sahip olan aile sağlığı merkezimizde, muaynehaneler, 1 adet tıbbı müdehale odası, 1 adet aşı ve bebek izlem, 1 adet gebe takip odası ve 1 adet laboratuvardan yer alacak. 260 metrekare alan üzerinde inşa edeceğimiz Gültepe Diyanet Eğitim Ve Kültür Merkezimiz ise, tek kattan oluşacak. Burası çocuklar ve erişkinler için ayrı ayrı planlanmış 15’er kişilik 4 adet derslik 2 adet çok amaçlı salon ve 1 adet öğretmen odasından oluşuyor. Zemin ve mahfil katından oluşacak olan Gültepe Camimiz ise 620 metrekare alanda inşa edilecek. Bu üç yapı ortak bir peyzaj alanından beslenecek. Şimdiden ilçemize ve Kayseri’mize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gündem Haberi Oku ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış - Kuranda Evrim - Havadis -