Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
1.59%
Bitcoin
107.670,76 USDT
eth
ETH
-0.26%
Ethereum
2.438,72 USDT
bch
BCH
8.09%
Bitcoin Cash
490,41 USDT
xrp
XRP
-0.63%
Ripple
2,19 USDT
ltc
LTC
-0.29%
Litecoin
84,86 USDT
bnb
BNB
0.65%
Binance Coin
647,52 USDT
sol
SOL
-0.55%
Solana
144,63 USDT
avax
AVAX
-2.75%
Avalanche
17,70 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kayseri Talas’ta gönül sofrası kuruldu

Kayseri Talas’ta gönül sofrası kuruldu

featured
service

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Mevlana Sosyal Tesisindeki iftara Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in eşi Sümeyra Çiçek, Vali Yardımcısı Şemseddin Erkaya, Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın yanı sıra çok sayıda depremzede aile katıldı. Başkan Yalçın ve Kaymakam Dönmez, afetzede aileler ve çocuklarla yakından ilgilendi.

İftarın ardından konuşan Başkan Yalçın, sözlerine “Allah başka keder vermesin” diyerek başlarken, hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar ve depremzedelere de geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Yalçın, iftar programına katılmalarından dolayı teşekkür ederek, depremin ardından ilk dakikalarda hemen Vali Gökmen Çiçek ile irtibata geçip AFAD’a hareket ettiklerini söyledi.

BÖLGEYE TALAS’TAN YAPILAN ÇALIŞMALAR

Başkan Yalçın, deprem bölgesine yapılan yardımlar ve çalışmalardan bahsederek, “Talas Belediyesi olarak Elbistan’da konteyner kent yaşam alanı yaptık. Güzel bir yaşam merkezi oldu. Bir taraftan depremin acılarını hissederken bir taraftan da 10 saniyede bir TIR Kahramanmaraş’a akın ediyordu. Allah devletimize zeval vermesin, milletimizden de bu hassasiyeti almasın.” diye konuştu.

“YARALARIMIZI BİRLİKTE SARIYORUZ”

Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez de hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dilerken, “Kayıplarımız ve zorluklara rağmen yaşamımızı sürdürmek zorundayız. Çocuklarımız, gelecek nesillerimiz, devletimiz ve milletimiz için bunu yapmalıyız. Allah devletimize güç versin, bu yüce milleti korusun.” şeklinde konuştu.

VALİ YARDIMCISININ BÜYÜK ACISI

Vali Yardımcısı Şemseddin Erkaya da, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerle ilgili “Bir arkadaşımız ‘hepimiz öldük ancak bazılarımızı gömdüler’ diye yazmıştı. Bu söz, yaşanan olayı çok güzel anlatıyor. Çok değerli Mustafa Başkanımızın da belirttiği gibi sözün bittiği yerdeyiz. Ben Adıyamanlıyım. Depremde öz kardeşim de dahil 500’den fazla akrabamızı kaybettik.” ifadelerini kullandı.

DEPREMZE HEDİYE NUR’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Konuşmaların ardından afetzede Hediye Nur Ceylani isimli gencin 21. yaş günü, hazırlanan doğum günü pastasıyla kutlandı.

Program Başkan Yalçın tarafından çocuklara çeşitli oyuncaklar hediye etmesiyle sona erdi.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gündem Haberi Oku ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -