Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
-0.28%
Bitcoin
107.036,30 USDT
eth
ETH
-0.10%
Ethereum
2.415,95 USDT
bch
BCH
1.31%
Bitcoin Cash
489,07 USDT
xrp
XRP
-3.48%
Ripple
2,11 USDT
ltc
LTC
-0.43%
Litecoin
84,30 USDT
bnb
BNB
-0.60%
Binance Coin
642,17 USDT
sol
SOL
-3.05%
Solana
139,18 USDT
avax
AVAX
-1.84%
Avalanche
17,25 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Keşan Doğal Afet Yönetim Merkezi ihalesi sonuçlandı

Keşan Doğal Afet Yönetim Merkezi ihalesi sonuçlandı

featured
service

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Doğal Afet ve Acil Yönetim Merkezi yapım işi ihalesinin sonuçlandığını belirten Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, yapımının 210 gün içerisinde yapımı tamamlanacağını ve 3 kurumun burada olacağını söyledi.

Gönüllülerle birlikte güzel bir organizasyona imza attıklarını belirten Başkan Helvacıoğlu, “Her şeyin farkındayız. Deprem kapımızda. Keşan’ın ve Saros Körfezi’nin afet noktasındaki hassasiyeti biliyoruz. Keşan Afet Yönetim Merkezimiz için çalışmalara başlıyoruz. İhalemiz sonuçlandı. Yaklaşık 5 milyon TL + KDV bir bedeli var. Çalışmalar 210-225 gün içerisinde tamamlanacak. İnşaat çalışmalarının tamamlanmasının ardından Belediyemiz, AFAD ve KEDAK içerisinde olacak. Bu üç kurumumuzun bir arada olmasıyla deprem hazırlıklarımızı hat safhaya getireceğiz. Canlarımızı, hayatlarımızı kurtaracak bir operasyona imza atıyoruz. Her belediyeye inşallah nasip olur. Birçok belediyede böyle bir çalışma yok. Bazı yatırımlardan vazgeçip bu tesisin yapılması gerektiğine inanıyorum.” diye konuştu.

“İHALE SÜRECİ BİTTİ VE TESLİM SÜRECİNE GİRDİK”

Mustafa Helvacıoğlu, Saros Körfezi’nin çok riskli olduğunu anımsatarak, “Deprem kapıyı çalmak üzere. Tedbir almalıyız. Yapı stoklarımızda sorunlar var. Problemli yapı stoğumuzu yenileyene kadar deprem bizi beklemeyecek. Deprem sonrasında nasıl önlemler alacağımızı çok iyi belirlemeliyiz. Kahramanmaraş depremimiz bizim için en büyük ders. Biz de Keşan’ımıza Doğal Afet ve Acil Yönetim Merkezi kazandırmak için çalışmalara başladık. Yeni Mahalle’de 2676 metrekarelik bir alanda merkezimizi kuruyoruz. Bu projeyi depremden önce hazırlamıştık. AB fonlarından yararlanmak için de projeler hazırlıyoruz. Her mahallemize deprem konteyneri koymak istiyoruz. Teçhizat çalışmalarımızı yapıyoruz, KEDAK 150 gönüllüsüne kavuştu, itfaiyemizi yeniliyoruz, AFAD ile iletişimimiz çok hızlı, bin gönüllü madencimiz olacak. Allah milletimizi bir daha böyle zor sınavlardan geçirmesin. Tesisimiz bölgemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Önümüzdeki yıl deprem bütçesi oluşturmak istediklerini dile getiren Helvacıoğlu, “Doğal Afet ve Acil Yönetim Merkezi’nde kullanılacak ekipmanları belediye mi temin edecek?” sorusuna da, “AB projeleri çağrıya çıktı ve proje hazırlıyoruz. AB projelerinden olmazsa Belediye olarak bütçe ayıracağız. İtfaiye Müdürlüğümüzün altında yeni bir afet birimi kurmalıyız. Gereken ekipmanlar konusunda da planlamalarımızı yapmalıyız” şeklinde yanıt verdi.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gündem Haberi Oku ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -