Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
0%
Bitcoin
0,00 USDT
eth
ETH
0%
Ethereum
0,00 USDT
bch
BCH
0%
Bitcoin Cash
0,00 USDT
xrp
XRP
0%
Ripple
0,00 USDT
ltc
LTC
0%
Litecoin
0,00 USDT
bnb
BNB
0%
Binance Coin
0,00 USDT
sol
SOL
0%
Solana
0,00 USDT
avax
AVAX
0%
Avalanche
0,00 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kılıçdaroğlu-Özdağ görüşmesi gerçekleşti… “Güzel ve verimli toplantı yaptık”

Kılıçdaroğlu-Özdağ görüşmesi gerçekleşti… “Güzel ve verimli toplantı yaptık”

featured
service

ANKARA (İGFA) – Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunda ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan, ikinci tura kalmak için yeterli oyu alamamıştı.

Oğan’ın ikinci turda kimi destekleyeceği ya da bir adayı destekleyip desteklemeyeceği merakla bekleniyor.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile parti genel merkezinde bir araya geldi.

Görüşmeye ilişkin ilk fotoğraflar CHP tarafından servis edildi.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın görüşmesi yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Görüşme sonrasında kameralar kaşrısına geçen iki lider toplantının verimli geçtiğini kaydetti.

Kılıçdaroğlu, “Sayın Genel Başkan’a Millet İttifakı’nın liderlerinin görüşlerini aktardım. Güzel ve verimli bir toplantı yaptık” dedi. Millet İttifakı Mutabakat Metni’ni ve Anayasa değişikliği konusundaki düşüncelerini ifade ettiklerini belirten Kılıçdaroğlu, “Türkiye’nin demokrasiye, dayanışmaya ihtiyacı var” dedi.

ÖZDAĞ: SORUMLARIMIZA AYRINTILI CEVAPLAR ALDIK

Ümit Özdağ ise, “Bazı sorularımız vardı, onları sorduk, ayrıntılı cevaplar aldık ve aldığımız cevaplar çerçevesinde biz de yetkili kurullarımızda değerlendirmelerimizi yapacağız” diye konuştu.

ATA İttifakı bileşeni diğer partilerle ve Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’la görüşme öncesinde değerlendirme yaptıklarını görüşme sonrasında da değerlendirme yapacaklarını belirten Özdağ, “Kısa zaman içerisinde Türk kamuoyu ile görüşlerimizi paylaşacağız” dedi.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gündem Haberi Oku ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -