Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
1.54%
Bitcoin
106.540,06 USDT
eth
ETH
2.45%
Ethereum
2.457,57 USDT
bch
BCH
3.06%
Bitcoin Cash
472,57 USDT
xrp
XRP
1.68%
Ripple
2,19 USDT
ltc
LTC
0.64%
Litecoin
85,04 USDT
bnb
BNB
0.79%
Binance Coin
644,78 USDT
sol
SOL
2.06%
Solana
146,20 USDT
avax
AVAX
0.96%
Avalanche
18,23 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Kocaeli’de Ağrılıların hayali gerçek oldu

Kocaeli’de Ağrılıların hayali gerçek oldu

featured
service

KOCAEL (İGFA) – 2009 yılında kurulan ve bu güne kadar dernek binası yapılması için birkaç kez para toplanmasına rağmen bir türlü girişimde bulunulamamıştı. Ancak yaklaşık iki yıl önce göreve başlayan ve göreve başladığı günden bu yana sosyal sorumluluk projeleri ile gönülleri feth eden Dilovası Ağrılılar Dernek Başkanı Şerif Bozkurt ve yönetimi Ağrılılar Derneği olarak büyük bir başarıya imza atarak dernek binasının yapılması için öncelikle derneğe arsa aldılar.

4 KATLI DERNEK BİNASI YAPILACAK

Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi arkasında bulunan 260 metrekare arsayı dernek binası yapmak üzere alan Bozkurt ve ekibi kısa sürede üzerine 4 katlı içerisinde toplantı ve etkinliklerin yapılabileceği geniş bir alan, yönetim idari katı ve toplantı odası, kütüphane ve kitap okuma odası, mescit ve WC’ler yer alacak.

Dilovası Tapu Müdürlüğüne giderek 260 metrekare arsayı derneğin üzerine alan Başkan Bozkurt ve yönetimi burada yaptığı açıklama da “Dilovası’nda ki hemşerilerimin desteği ile yaklaşık 2 yıl önce göreve gelirken Dilovası’nda geniş bir nüfusa sahip olmamıza rağmen bugüne kadar kendi dernek binamızı alamamanın burukluğunu yaşadığımızı belirterek ilk işimizin derneğimizin kendi binasının yapılması için ne gerekiyorsa yapacağımızı söylemiştik. Çok şükür ki hemşerilerimiz bize güvendi ve bir hayali gerçekleştirmek için önemli adım atarak 260 Metrekare araziyi derneğimizin üzerine geçirdiklerini anlattı.

İstanbul ve Kocaeli’den bir çok Ağrılı sanayicilerimiz, işadamlarımız ve hemşerilerimizin de desteği ile hayalimizi gerçekleştirdiklerini belirten Bozkurt, “Şimdi bundan sonra kısa sürede dernek binamızın temelini atarak Ağrılı hemşerilerimize yakışır bir binayı yapmak. Bunun içinde çalışmalarımızı yaptık. Bize güvenen ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gündem Haberi Oku ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -