Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
-0.11%
Bitcoin
107.286,47 USDT
eth
ETH
0.30%
Ethereum
2.425,71 USDT
bch
BCH
1.91%
Bitcoin Cash
491,37 USDT
xrp
XRP
-3.28%
Ripple
2,12 USDT
ltc
LTC
-0.39%
Litecoin
84,21 USDT
bnb
BNB
-0.03%
Binance Coin
645,46 USDT
sol
SOL
-1.12%
Solana
141,71 USDT
avax
AVAX
-2.13%
Avalanche
17,23 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Manisa GES’lerle gücünü yükseltiyor

Manisa GES’lerle gücünü yükseltiyor

featured
service

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Meclis toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından tamamlanan ve devam eden çalışmalar hakkında da bilgiler paylaşan Başkan Ergün, Alaşehir Atıksu Arıtma Tesisinde tamamlanan ve Yunusemre ilçesi Seyitli mahallesinde kurulumu devam eden güneş enerji santralleri hakkında bilgiler verdi.

TOPLAMDA 8 MEGAVATLIK GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALLERİMİZ OLACAK

GES ile ilgili Alaşehir Atıksu Arıtma Tesisinde kurulum çalışmaların tamamlandığını Seyitli Mahallesi’nde de devam ettiğinin altını çizen Başkan Ergün, Manisa merkez Atıksu Arıtma Tesisi ile YunusemreSeyitli Mahallesi’nde kurulu gücü 2 megavat olan Güneş Enerji Santrali tesislerimizle uzun bir süredir elektrik üretimi yaptıklarını anımsattı.

Daha önce müjdesini bu kürsüden verdiği 25 milyon TL bedelle Alaşehir Atıksu Arıtma Tesisimizin olduğu alanda başladıklaı 1 megavatlık güneş enerji santralinde de panel montajlarımızı tamamladıklarını belirten Başkan Ergün, “Kısa süre içerisinde hayırlısıyla elektrik üretimine başlayacağız. Aynı zamanda, yaklaşık 147 milyon TL bedelle Yunusemre ilçemiz Seyitli Mahallesinde başladığımız 5 megavatlık güneş enerji santralinde de panel montajlarımıza devam ediyoruz. Haziran ve Temmuz aylarında de devreye alarak 6 megavatlık bir geri dönüşümü sağlayacak yatırımımızda da bu günün şartlarına göre aylık geri dönüşümü 3 milyon civarında bir elektrik giderlerimizde tasarruf sağlamış olacağız” diye konuştu.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gündem Haberi Oku ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -