Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
1.59%
Bitcoin
107.670,76 USDT
eth
ETH
-0.26%
Ethereum
2.438,72 USDT
bch
BCH
8.09%
Bitcoin Cash
490,41 USDT
xrp
XRP
-0.63%
Ripple
2,19 USDT
ltc
LTC
-0.29%
Litecoin
84,86 USDT
bnb
BNB
0.65%
Binance Coin
647,52 USDT
sol
SOL
-0.55%
Solana
144,63 USDT
avax
AVAX
-2.75%
Avalanche
17,70 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Silivri Belediyesi’nden Hatay’a çadır köy

Silivri Belediyesi’nden Hatay’a çadır köy

featured
service

İSTANBUL (İGFA) – “Asrın Felaketi” olarak değerlendirilen iki büyük depremin yaralarını sarmak adına Silivri’den deprem bölgesine yönelik yapılan yardımlar aralıksız devam ediyor. Silivri Kaymakamlığı ve Silivri Belediyesi iş birliğiyle Hatay’ın Belen, Kumlu ve Defne ilçelerine çadır köyler kuruluyor. Hayırsever iş insanları ve yardımsever vatandaşların 10 bin 500’er TL’lik bağışlarıyla başlanan proje kapsamında yaklaşık 3 bin 500 depremzede çadır köylerde konaklayabilecek. Her biri 24 metrekare genişliğinde olan çadırların içerisinde soba, yatak, battaniye, yastık, ahşap ve keçe zemin hazır bulunacak. Mobil yemekhaneleri, duşları, tuvaletleri, çocuk kütüphaneleri ve sosyal donatıları ile hizmet verecek çadır köylerde ayrıca çocuklar için çocuk parkları da yer alacak.

KAMPANYAYA NASIL KATKIDA BULUNABİLİRİM?

Hatay’da oluşturulan çadır köyler için bağışta bulunmak isteyenler 444 20 47 (1421-1422-1423) numaralı telefon üzerinden BizdenSize Sosyal Market’e ulaşabilirler. Hayırseverler ayrıca Silivri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin TR30 0013 4000 0166 6556 2000 08 IBAN numaralı Deniz Bank hesabına bağışlarını yapabilirler.

“DEPREM BÖLGESİNE DESTEK OLMAK İÇİN SEFERBERLİK İLAN ETTİK”

Silivri olarak deprem bölgesine yönelik yardım seferberliği ilan ettiklerini söyleyen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak depremin meydana geldiği ilk dakikalardan itibaren oradaki vatandaşlarımıza yardım edebilmek için, yaralarına merhem olabilmek için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Silivri Kaymakamlığımız ve hemşehrilerimizle el ele, gönül gönüle vererek; arama kurtarma ekiplerimizden nitelikli araçlarımıza, gönüllülerimizden yardım tırlarına kadar deprem bölgesine destek olabilmek için adeta bir seferberlik ilan ettik. Şimdi de Hatay’ın 3 ilçesindeki vatandaşlarımız için bölgeye çadır köyler kuruyoruz. Muradımız, yaklaşık 3.500 depremzedemizin tam teşekküllü şekilde barınma sorunlarını çözerek onlara bir soluk, bir nefes, bir omuz olabilmek. Ben, kampanyamıza destek veren hayırsever vatandaşlarımıza ve iş insanlarımıza teşekkür ediyorum. Tekrar bu büyük depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet ve yaralananlara acil şifalar diliyorum.” dedi.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gündem Haberi Oku ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -